Andres historier

BEMÆRK, WWW.SMUKTLIV.DK OPDATERES IKKE LÆNGERE

Læs andres historier om overgreb

 

Personlige historier

Du er ikke alene om, at have oplevet seksuelle overgreb. At læse andres historier kan på mange måder hjælpe dig. Dels vil du kunne genkende mange reaktionsmønstre og svære tanker omkring hemmelighederne. Dels hjælper det også altid lidt, at vide man ikke er den eneste det er sket for, selvom det indimellem kan føles sådan. Det kan også være hårdt, at læse andres historier og rippe op i nogen af dine egne ting. På dette link kan du læse andres oplevelser med incest.

 

http://www.seksuelt-misbrugte.dk/Incest/personligehistorier/personligehistorier.htm

 

Sofies historie

En historie om Sofie, der opvoksede med en voldelig psykisk syg far der også misbrugte hende seksuelt og en alkoholisk mor.

 

http://www.dr.dk/tvaers/historier/2011/05/09/hold-kaeft-en-omgang-lort

 

Fatal Violation

Den mandlige blogger "Fatale" skriver om seksuelle overgreb. Følg ham her

 

http://fatal-violation.blogspot.dk/

 

Rundt om hjørnet skinner solen

Den nystartede blog kommer til at berøre emner som senfølger efter incest, seksuelle overgreb og andre svigt i barndommen. Læserne vil få indblik i en kvindes liv, kampe og udfordringer både kvinde og mor. Hun vil fortælle om social arv og hendes børn.

 

http://wilhelminamebus.blogspot.dk

 

Miss Fail

En blog om seksuelle overgreb, familievold, spiseforstyrrelser, angst og traumer.

 

http://www.miss-fail.com/

 

Bryd et tabu

En blog om at overleve angst, selvmord og seksuelle overgreb. Og om at finde livsglæden, troen og håbet på den anden side. Følg Louises rammende og rørende skriverier

 

http://brydettabu.blogspot.dk/

 

En engels univers

På denne blog beskrives den indre kamp efter overgreb i barndommen, med bl.a. spiseforstyrrelser, terapiforløb, m.m. Følg bloggeren på

 

http://www.enengelsunivers.blogspot.com/

 

Overleveren

På denne blog sættes der ord på de mange svære følgeskader seksuelt misbrug i barndommen sætter. Læs med på

 

http://overleveren.wordpress.c​om/

 

Silje Liv

Siljes historie rummer oplevelser med incest, tortur og en tilværelse i prostitution. Læs hendes tanker og reflektioner her

 

http://siljeliv.blogspot.com/

 

Hanne Heilmann

Et andet overlevende voksent incest-offer, der med sin egen historie hjælper andre ofre. Hanne tager også ud og holder foredrag om incest. Hun kan kontaktes telefonisk, hvis du har behov for en der lytter og forstår. Hun kan kontaktes på tlf. 50 42 57 72 mandag og onsdag kl. 12-14 samt torsdage lige uger kl. 16-18.

 

www.hanneheilmann.dk

 

Catrines hjemmeside: I medgang og modgang

Catrines hjemmeside indeholder en masse information om hendes egen barndom. En barsk historie, der giver tårer i øjnene. Som så mange andre af os, har livet været svært for hende. Men hun har formået at blive et stærkere, bedre og smukkere menneske på trods af hendes tunge bagage.

 

http://www.123hjemmeside.dk/modgang-medgang/20921964

 

Debat-forum på Netdoktor

Her kan du læse om andres oplevelser og svære følelser omkring seksuelle overgreb, stille spørgsmål og bare møde ligesindede, der er parat med gode råd. Du skal oprettes som bruger og kan vælge et neutralt brugernavn.

 

http://www.netdoktor.dk/interactive/discussion/viewforum.php?f=132

 

Tilbage til oversigten over links

©2010-2018 Pernille Gyldensøe

All rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Pernille Gyldensøe