Bloggen

BEMÆRK, WWW.SMUKTLIV.DK OPDATERES IKKE LÆNGERE

Besøg min blog

www.blog.smuktliv.dk

 

At blogge er en uvurderlig del af min helingsproces, der formentlig vil være livslang. Mit liv har budt på megen sorg, smerte, kaos, glæde, kærlighed og lys i kraft af min fortid og nutid.

En del indlæg handler om italesættelse af følelserne omkring min opvækst i en dysfunktionel familie.

 

Bloggen bliver også brugt til tankerne omkring, at være mor til et udviklingshæmmet barn med svært behandlelig epilepsi samt mere fredsommelige dagligdags ting.

 

Jeg er stadig i gang med processen og har valgt, at dele åbent og ærligt her på bloggen om sejrene og nederlagene.

 

Håber, at du får noget brugbart med på vejen. Du er meget velkommen til at kommentere på indlæggene, hvis du føler for det (også gerne anonymt).

 

Gæste-indlæg

Få luft via min blog anonymt. På bloggen har jeg oprettet en kategori, der hedder "Andres bidrag". Her kan du få dit input ind og stå, uden dit navn fremgår.

Desuden har du mulighed for, at få/give anonym feedback fra/til andre, der måske står eller har stået med samme problemstilling og på den måde kan vi erfaringsudveksle, uden I behøver, at give jer selv til kende.

 

Jeg oplever meget ofte, at andre føler sig lettede ved, at dele deres historie, men at det samtidigt også er sårbart - netop fordi de gerne vil beholde deres anonymitet.

 

Det behøver ikke nødvendigvis være din historie i sin fulde længde. Måske er det et bestemt problem, du har og ønsker feedback på eller et godt råd til andre f.eks. hvor du har fået kvalificeret hjælp henne eller andet. Læs mere på dette link

 

Velkommen forbi www.blog.smuktliv.dk

 

©2010-2018 Pernille Gyldensøe

All rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Pernille Gyldensøe