Foredrag Facader der skader

BEMÆRK, WWW.SMUKTLIV.DK OPDATERES IKKE LÆNGERE

Foredrag "Facader der skader"

Foredrag om seksuelle overgreb og vold

 

Hvordan lærer man fra barnsben af, at hemmeligholde en dysfunktionel opvækst præget af bl.a. vold og seksuelle overgreb helt op i voksenalderen?

 

Hør min beretning fra barn til voksen og hvad der skulle til, før jeg turde sige hemmelighederne højt som 32-årig.

 

I 2010 udgav jeg min selvbiografiske bog ”Farvel, negative sociale arv” og har siden holdt foredrag for støttecentre, ofre, pårørende, pædagog- og socialrådgiverstuderende, politikere m.fl. for at skærpe opmærksomheden på senfølgerne af overgreb og vold og nedbryde tabuet.

 

I foredraget ”Facader, der skader” får både fagpersoner og ofre værktøjer til at øge forståelsen såvel som selvforståelsen. Der er især fokus på den udsatte voksnes perspektiv i dette foredrag samt hvilke indre og ydre kampe man har med sig selv og omgivelserne som misbrugt.

 

Foredraget henvender sig primært til:

 

- Frivillige på støttecentre

- Ofre og pårørende

- Jobkonsulenter

- Sagsbehandlere

 

Pris og kørsel efter aftale. Kontakt mig for nærmere oplysning på info@smuktliv.dk eller tlf. 25 77 48 15.

 

Efter foredraget kan personligt signerede bøger købes.

 

Jeg er født i 1977, gift og mor til en datter, markedsføringsuddannet, har arbejdet 10 år som sælger i mediebranchen og driver i dag mit eget firma www.smukthjem.dk fra hjemmet i Stenlille. Endvidere er jeg stifter af det uformelle netværk ”Mere politisk fokus på overgreb mod børn”, aktiv debattør og politisk engageret i området vedrørende seksuelt misbrugte og voldsramte. Et udpluk af referencer fra tidligere arrangørere og deltagere kan læses på dette link

 

Tilbage til Foredrag

©2010-2018 Pernille Gyldensøe

All rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Pernille Gyldensøe