Foredrag Faresignalerne

BEMÆRK, WWW.SMUKTLIV.DK OPDATERES IKKE LÆNGERE

Foredrag "Faresignalerne ved udsatte børn"

Foredrag om seksuelle overgreb og vold

 

Jeg kommer fra et socialt belastet miljø og er opvokset i en dysfunktionel familie. Barndommen var præget af massivt omsorgssvigt, vold, lavt selvværd, seksuelle overgreb, trusler, undertrykkelse, fortielser, destruktive familiemønstre og massevis af facader. Jeg var det usynlige barn, der ald­rig bad om hjælp.

 

I 2010 udgav jeg min selvbiografiske bog ”Farvel, negative sociale arv” og har siden holdt foredrag for pædagog- og socialrådgiverstuderende, dagplejere, sundhedsfagligt personale, politikere m.fl. for at ruste dem bedre i mødet med de udsatte.

 

I foredraget ”Faresignalerne ved udsatte børn” giver jeg et personligt og fagligt indblik i, hvilke indre og ydre kampe børn, unge og udsatte voksne kæmper med samt de usynlige signaler på mistrivsel jeg selv sendte. Med tanke på de seneste års opsigtsvækkende og rædsomme historier om seksuelle overgreb og mishandling, er skærpet opmærksomhed på de udsatte børns faresignaler noget, vi alle bør sætte os ind i.

 

Foredraget henvender sig primært til:

 

- Pædagoger og pædagog-studerende

- Socialrådgivere og konsulenter

- Klubpersonale

- Skolelærere m.m.

 

Varighed: 2 timer inkl. pause, spørgsmål og debat. Pris og kørsel efter aftale. Kontakt mig for nærmere oplysning på info@smuktliv.dk eller tlf. 25 77 48 15.

 

Jeg er født i 1977, gift og mor til en datter, markedsføringsuddannet, har arbejdet 10 år som sælger i mediebranchen og driver i dag mit eget firma www.smukthjem.dk fra hjemmet i Stenlille. Endvidere er jeg stifter af det uformelle netværk ”Mere politisk fokus på overgreb mod børn”, aktiv debattør og politisk engageret i området vedrørende seksuelt misbrugte og voldsramte. Et udpluk af referencer fra tidligere arrangørere og deltagere kan læses på dette link

 

Tilbage til Foredrag

©2010-2018 Pernille Gyldensøe

All rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Pernille Gyldensøe