Foredrag Mor

BEMÆRK, WWW.SMUKTLIV.DK OPDATERES IKKE LÆNGERE

Foredrag "At blive mor"

Foredrag om seksuelle overgreb og vold

 

Når man som barn ikke har haft sunde rolle-modeller og vejvisere til, hvordan man opfostrer et sundt og harmonisk barn - er man fuldstændig rådvild.

 

En af barndommens tro følge-svende "Du er ikke god nok" springer frem med sit grimme ansigt, mens man burde være optaget af sin graviditet og det spirende nye liv. Man tvivler på sig selv og har ikke noget solidt bagland, at spørge til råds.

 

Som med alt muligt andet i livet, har jeg måtte lære det selv på den hårde måde. Med flashbacks, frygt, bekymringer og et ulmende familiært opgør boblende under overfladen. Jeg troede, at jeg kunne undertrykke det og gemme det væk. Men boblen brast og tingene kom frem i 2010.

 

Midt i kampen for mit liv og rettigheder i systemet, fik min datter konstateret epilepsi, der har nedsat hendes psykiske funktionsevne.

 

Drømmebarnet og alle de lyserøde forestillinger om små dialoger, ting vi skulle gøre sammen og hvordan et "normalt" barn skulle være, blev vendt rundt på hovedet.

 

Når alting falder fra hinanden, har det en sælsom tendens til, at gøre det på samme tid. Det kan aldrig planlægges eller blive belejligt, at måtte konfronteres med livets barske realiteter og selv finde en vej ud.

 

Det har tvunget mig til at revurdere: Hvad er det perfekte? Hvad er normalen? Hvad er en værdig barndom?

 

Foredraget henvender sig primært til:

 

- Sundhedsfagligt personale omkring gravide og nybagte forældre

- Socialrådgivere og konsulenter

- Seksualvejledere m.m.

- Foreninger og organisationer for handicappede og deres pårørende

 

Er målgruppen pårørende til handicappede børn, målretter jeg foredraget denne problematik.

 

Varighed: 2 timer inkl. pause, spørgsmål og debat. Pris og kørsel efter aftale. Kontakt mig for nærmere oplysning på info@smuktliv.dk eller tlf. 25 77 48 15

 

Jeg er født i 1977, gift og mor til en datter, markedsføringsuddannet, har arbejdet 10 år som sælger i mediebranchen og driver i dag mit eget firma www.smukthjem.dk fra hjemmet i Stenlille. Endvidere er jeg stifter af det uformelle netværk ”Mere politisk fokus på overgreb mod børn”, aktiv debattør og politisk engageret i området vedrørende seksuelt misbrugte og voldsramte. Et udpluk af referencer fra tidligere arrangørere og deltagere kan læses på dette link

 

Tilbage til Foredrag

©2010-2018 Pernille Gyldensøe

All rights reserved

Webdesign: Pernille Gyldensøe

Fotos: Pernille Gyldensøe