3 forskellige typer vinterjakker

Det er ingen skam at forberede sig til vinterens mørke dage, før det overhovedet er begyndt at blive koldt. Den rigtige vinterjakke tager tid at udvælge, og den kan være svær at finde. Skal den være kort, mellemlang eller lang?
For at hjælpe dig godt på vej har vi herunder opstillet tre forskellige eksempler i hver sin kategori, der vil give et godt indblik i, hvad du har af muligheder.

Den korte

Skal din jakke gå til lige under buksekanten og have samme længde som den trøje, du har på? De korte vinterjakker er stilede og giver mulighed for at vise hele underdelen frem. Spice denne type jakke op med et par fede bukser og nogle smarte sko.

Den midt i mellem

Er du til den klassiske mellemlængde, som de fleste foretrækker? Denne type går ned over hofterne og stopper midt på lårene. Ved denne model kan du have en lidt længere trøje på indenunder, uden at frygte, at den stikker ud under jakken. Derudover giver du stadig plads til, at man kan se størstedelen af underdelen.

Den lange

Kan du bedst lide at være pakket helt ind om vinteren, så mindst muligt kulde kan trænge ind? Det mest optimale valg, vil derfor være at gå efter en lang vinterjakke. På den måde kan du dække størstedelen af kroppen til, alt mens du stadig ser stilet ud. Giv dit look et boost med et par fede sko, der vil passe godt til jakken.

Som ovenstående eksempler så fint viser, findes der et hav af forskellige styles og brands indenfor hver af de tre jakkekategorier. Er du mest til dun, uld eller bare noget, der ser smart ud, er der nok inspiration at hente på nettet.
Med vores skiftende vejr i Danmark ved man aldrig, hvornår det kolde frysende vejr pludseligt kunne melde sin ankomst – lad derfor søgningen begynde allerede i dag.