3 måder at gøre din virksomhed corona-venlig på

Corona har påvirket os alle sammen, og det kræver også, at du som virksomhed gør dit til, at folk kan færdes sikkert og uden risiko for smitte. Der er mange måder at optimere på, men de forskellige metoder har forskellige grader af sikkerhed. Vi giver her råd til, hvordan du kommer i mål med din virksomheds corona-kontrol.

Brug pedalspande

Generelt er der to ting, som vi mennesker skal undgå for at forhindre smitte: Undgå at tage fat i ting, som andre har haft fat i, og at gå for tæt på mennesker, da smitten er luftbåren. Skraldespande er noget, som vi alle bruger, men der findes ikke mange værre ting at røre ved end et skraldespandslåg. Brug derfor pedalspande, hvor låget åbnes ved, at der trædes ned på en pedal foran på spanden.

Mulighed for afspritning efter dørhåndtag

Vi er med på, at det ikke er alle virksomheder, som har råd til at have automatiske døråbning, hvilket er det bedste middel mod smittespredning via håndtag. Derfor skal du sørge for, at alle har adgang til håndsprit lige efter, at de har taget fat i et håndtag eller åbnet en dør. Der kommer mange mennesker ind og ud hver dag, og det skal du tage hånd om.

Sæt plader mellem bordene

Nogle borde står meget tæt på et kontor, fordi det vil være spild af plads at gøre andet. Under corona kan det godt være lidt for tæt, og derfor bør du sætte plader op, som kan adskille bordene, og som giver den nødvendige afstand mellem dine ansatte eller kollegaer.