3 uundværlige praktiske enheder på byggepladsen

Der er mange måder at gøre livet lettere for dine arbejdere på, og det er en vigtig ting, fordi dine ansatte er din vigtigste ressource. Hvis de har nemmere ved at udføre deres arbejde, kan de være mere effektive i løbet af en dag, og det betyder i sidste ende bare en bedre service for kunden. Vi giver dig her tre bud på, hvordan du kan løfte byrden for dine arbejdere.

Dækselløfter

Rigtig ofte skal der løftes dæksler i forbindelse med gravninger i jorden, og det er ikke så nemt igen. De er sindssygt tunge, og så er de besværlige at tage op, og derfor skal du bruge en dækselløfter, som kan gøre arbejdet meget nemmere og meget hurtigere. Dette produkt er særligt relevant, hvis du arbejder med kloakker, og du skal igennem mange af dem på en dag. Det kan spare dig for meget unødvendigt brug tid.

Kantstenstang

Kantsten er tungere og større end normale kantsten, og derfor er det ligesom dækslet enormt tungt at lægge stenene på manuelt. En kantstenstang kan monteres på minigravere og deslige, så dine arbejdere får rigtig nemt ved at lægge mange kantsten på – og endda i et nogenlunde effektivt tempo uden at slide på egen krop.

Vinduesløfter

Glas til vinduer er lidt tungere, end man skulle tro, og det kan være utroligt bøvlet at få ruden til at passe perfekt ind i det hul, man har lavet til vinduet. Med en vinduesløfter sparer du sliddet, og så får du en enhed, som gør det meget nemmere at sætte ruden på plads. Det giver også mindre risiko for ødelagt glas.