5 essentials til din næste storbyferie

Er du ved at planlægge din næste storbyferie eller har du allerede bestilt rejsen? Uanset om du skal til Paris, London, Berlin, New York City eller en helt 5. storby, er det vigtigt at pakket de nødvendige essentielle. En storbyferie består for det mest af meget sightseeing og lange gåture i byens gader og smøge og dette kræver selvfølgelig det helt rette udstyr, påklædning og gadgets. Er du klar til din næste storbyferie? Det bliver du i hvert fald sammen med os og vores liste over nødvendige essentials til storbyferien

1. Hold dig selv hydreret

Dette kan forstås på mange måder. Hvis du nu er taget til en af de varmere storbyer eller du blot er meget aktiv på din ferie, er det vigtigt, at du får rigeligt med væske. Du kan investere i drikkedunk, så du altid har vand med på farten og du sparer samtidig penge på kildevand. Dette skal du selvfølgelig ikke gøre, hvis du er et sted, hvor vandet ikke drikkes.

Derudover bliver din hud også nem udtørret af solen eller af den kolde vind, så en ansigtscreme med masser af fugt vil være et must for dig. Du kan desuden finde mange fugtgivende creme i små rejsestørrelser, så det bliver intet problem at skulle have den igennem lufthavnen.

2. Hold dig ren

En dejlig håndsprit kan virkelig gøre underværker, når man er på tur. Når man er ude og rejse, rører man nemlig ved mange ting eller kommer i kontakt med genstande, som måske ikke er de mest renlige. Med en lækker desinficerende håndsprit kan du holde bakterierne væk og du mindsker risikoen for at blive smittet eller på anden måde syg. De fleste håndsprit kommer i praktiske små størrelser, så dette bliver heller ikke noget problem at have med i håndtasken eller i håndbagagen.

3. Beskyt dig selv mod solen

Især i de varme sommermåneder er dette et råd, som er værd at følge. Selvom himmel ikke er skyfri, kan du let ende med en grim solskoldning og dette vil ikke just gavne din ferie. Derfor altid husk solcremen og beskyt din hud. Derudover vil et par solbrille eller en solhat altid være praktisk at have i tasken, så du ikke blive hende eller ham, som kom hjem fra ferien forbrændt.

4. Beskyt dig selv mod regn og kulden

Hvis du nu er taget på storbyferie i vinterhalvåret, er det ikke sikkert, at vejret er på din side. Dette skal selvfølgelig ikke ødelægge din ferie. Derfor altid pak efter vejret. Dette kunne være en striktrøje eller et halstørklæde, du lige har i håndtasken. Hvis det nu skulle være rigtig koldt, skal du også huske et par vanter og en varm hue. Derudover må du ikke glemme en paraply. Den kan blive din ven. Husk, der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt påklædning. Tjek derfor altid vejrudsigten, inden du tager afsted.

5. Et kort

Dette kan både være elektronisk eller fysisk. Uanset hvad du foretrækker eller kan have med dig, så er det nødvendigt med et kort, når man rejser til en fremmed by – og især storbyen. Man kan let vandre forvildet rundt i flere timer og det er ikke just alle lande, som har den samme standard til at kunne tale engelsk som vi. Derfor investér i et kort over byen eller få det downloadet. Husk at hvis du har et online kort, skal du have gjort, at du kan se det offline, eftersom det ikke nødvendigvis er muligt for dig at have internettet hele tiden.