5 essentials til en mere stressfri badeferie, som du kan nyde

Er du ved at planlægge din næste sommerferie eller skal du allerede afsted til et varmt land nu og holde badeferie? Så læs med her. Der er nemlig nogle vigtige essentials, som du skal have med, så du kan have en stressfri og total afslappende badeferie.

1. En strandtaske

Denne taske bliver din gode ven, når du skal ned på stranden eller til poolen for at sole dig. Mange glemmer nemlig at tage en taske med til netop dette formål, så de er nødsaget til at tage en plastikpose eller dyr håndtaske med i stedet. En strandtaske skal gerne være en rummelig en af slagsen, som kan blive sandet til og våd med saltvand og klor, uden det vil have en betydning senere.

2. Solhat og solbriller

Det er vigtigt at beskytte sig selv mod solens stråler. Man skulle jo nødigt blive for forbrændt og ødelægge et par dage af ens ferie. En bred hat vil være oplagt til at holde solen væk fra dit hoved, ansigt og hovedbund, hvormed du mindsker risikoen for at blive forbrændt eller få hedeslag. Solbriller er derimod et must på enhver solskinsfuld rejse. Den beskytter nemlig øjnene mod solen og holder sandet væk, hvis det nu skulle blive blæsende. Du skal dog ikke tage dit dyreste par med, eftersom solbriller har det med at blive væk eller ridset på disse badeture.

3. Mobilpose

I dag kan vi bare ikke leve uden vores telefon – det er jo der, vi holder kontakten til vores venner, spiller spil og ikke mindst høre musik. Hvis du er lige sådan, så skal du investere i en vandtæt mobilpose. Den beskytter nemlig din telefon mod vand og sand, hvilket kan redde din telefon fra alvorlige skader eller forringelser.

4. Solcreme og læbepomade

UV-strålerne fra solen kan være utrolig farlige mod vores sarte hud, derfor er det vigtigt, at vi beskytter den med effektiv solcreme og læbepomade. Dette er især vigtigt på solskinsrige steder. Den bedste solcreme til en dag på standen bør som regel have en SPF på minimum 30 eller højere. Ved ikke at beskytte dig selv risikerer du at ødelægge din ferie på grund af solskoldning, men du kan også i det lande løb risikere at få hudkræft.

5. Aftersun

En lækker aftersun-lotion vil virkelig gavne din hud. Din hud bliver på disse badeferier udsat for både sol, salt, klor, sand og vind, som alle sammen påvirker din hud ved at udtørre den. Brug gerne en aftersun-lotion efter enhver strandtur og du vil på den måde rehydrere din hud igen og gør den smidig. Desuden vil den også gøre, at den lækre solbrune tan forbliver længere.