5 nemme makeup tips og tricks til hverdagen

Stort set alle kvinder lægger makeup. Om det varer i 1 time eller blot er en smule mascara, så har de fleste af os kvinder en lille morgenrutine, som vi påfører os, inden vi træder ud ad hoveddøren. Dog kan tiden være knap om morgenen til at pålægge sig makeup eller i hvert fald, hvis man ønsker den store tur. Derfor har vi en lille liste med tips og tricks du kan bruge, når du skal lægge naturligt makeup til hverdagsbrug. Uanset om du er typen, som har meget makeup på eller kun en smule, kan du med garanti få nogle skønne tips og tricks til en nemmere makeup-rutine i hverdagen.

1. Brug din concealer rigtigt

En concealer er en let og smart måde at få fjernet trætheden i øjnene. De fleste af os har vel prøvet at gå for sent i seng eller at sove dårligt, som så resulterer i mørke rande under øjnene. Med en concealer kan du med lethed skjule dette. Ved at påføre concealer i en trekant, som går fra yderst øjenkrog til inderst øjenhul og ned mod næsen, gør du underværker for dit ansigt. Du giver med andre ord dit ansigt et løft og fjerner det mørke område under øjnene ved lyse dette op.

2. Tydeliggør dine kindben

Ved at tydeliggøre dine kindben får du et slankere og mere defineret ansigt, hvilket vi kvinder godt kan lide. Nogle siger sågar, at der forsvinder 4 kg. fra ansigtet ved dette lille trick. Find en highlighter, som passer til din hud hverken for mørk eller for lys, og påføre det blidt på det højeste punkt af kindbenet fra under irissen til tæt på hårgrænsen. Du kan med fordel påføre en mørkere rouge under kindbenet for et mere markeret look.

3. Forlæng dine vipper

Alle kvinder ønsker lange og mørke øjenvipper, som gør deres øjne større og mere iøjnefaldende for beskueren. Få de perfekte vippe ved at holde din mascara wand i 45 graders vinkel yderst på øjet. Du får mascaraen på i et hug fra rod til spids og denne bevægelse gentager du en gang til, mens mascaraen stadig er fugtig og børsten let kan glide med.

4. Flotte og markerede øjenbryn

Langt fra de fleste har øjenbryn ligesom Cara Delevingne. Øjenbryn er normalt ujævne og med fejl og mangler hist og her. Ved at påføre med en let hånd en øjenbrynsfarve eller bryngel kan du hurtigt få perfekte og markerede øjenbryn, som selvfølgelig ligner, at de er naturligt optegnet. Brug en angled brush og følg brynets egen naturlige form og ton den svagt. Fyld forsigtigt huller og ujævnheder ud og voilá. Smukke og ”naturlige” øjenbryn.

5. Smukke og kysseklare læber

VI må ikke glemme læberne. Med en lipliner, læbestift eller lipgloss kan du få smukke og kysseklare læber. Hvis du ønsker et naturligt læbelook, skal du gå efter en farve, som ikke afgiver sig særligt meget fra din læbers egen naturlige farve. Hvis du ønsker mere fokus på læberne, skal du vælge en vildere farve som rød eller mørkebrun. Hvis du ikke er så meget til læbestift, kan du altid bruge en lipgloss, da den ikke giver den samme kontrast. Dette giver nemlig dine læber en flot og naturlig touch.