Dansk design når det er bedst

Når vi snakker dansk design, er det svært at komme udenom sværvægteren Louis Poulsen. De har som få andre formået at manifestere sig på et marked, som er omskifteligt som få andre. Alt hvad der ligger under design såsom bukser, sko, borde og lamper kan være over det hele den ene dag, for så at være helt ude dagen efter. Men der er dog få genstande, som altid skaber et anerkendende nik grundet en grundlæggende respekt; de såkaldte klassikere. Om vi snakker Levi’s udødelige 501’ere, den klassiske olieskindsjakke fra engelske Barbour eller PH-lamper fra Louis Poulsen, kommer du aldrig til at gå galt i byen med disse genstande. Hos LuxLight finder du et bredt udvalg af lamper fra Louis Poulsen. Her er der tale om PH-lamperne, toldbod pendel, diverse reservedele osv.

Design kombineret med funktionalitet

Når man ser på de mange smukke lamper fra Louis Poulsen, kan man nemt tænke, at de har vægtet designet over funktionaliteten. Men dette er langt fra sandheden. De har altid haft for øje, at deres lamper skal have den perfekte belysning, hvorfra deres udgangspunkt til en lampe altid starter. For nok er det fedt med en æstetisk flot lampe, men hvad hjælper dette, hvis ikke funktionaliteten følger med? Dette har været medvirkende til, at Louis Poulsen er så stor på markedet, som de er den dag i dag.

Flere muligheder

På LuxLight forhandles der en lang række produkter, som alle kan være medvirkende til, at du kan få sat dit personlige præg på dit hjem. Det kan ofte være en lang og svær kamp, at finde frem til netop det der personliggør dit hjem, og samtidig sikrer dig, at du kan føle dig 100% hjemme. Men med det brede udvalg er der rig mulighed for, at du kan finde frem til prikken over i’et.