Dekoration til hjemmet: 3 bud på designs

Står du med et hus klar til indretning, men mangler du lidt inspiration til, hvad du kan gøre for at få hjemmet til at fremstå æstetisk og funktionelt? Vi har i denne artikel sammensat 3 bud på, hvordan du kan gøre hjemmet helt dit eget uden at gå på kompromis med praktiske gøremål derhjemme.

Brug tapeter i stedet for maling

Hvis du gerne vil gøre noget ekstra personligt ud af dit hjem, så kan tapeter være en afgørende faktor. Tapeter giver mulighed for at sætte nogle unikke mønstre på væggene, som du ellers ikke ville kunne. Du kan finde et væld af temaer og farver, og hvis du sågar skal indrette børneværelset med tapeter, kan du finde dem i temaer, der involverer Disney og andre figurer fra børneuniverset.

Køkkenø

Har du et køkkenalrum, men har du ikke nogen køkkenø? Så kan det meget vel være, at du føler, at rummet mangler netop en køkkenø, før det er fuldendt. Køkkenøen har samtidig en meget praktisk funktion, da man aldrig kan få for meget plads i køkkenet. Det giver en stor mængde ekstra skabsplads og overfladeplads at boltre dig på, når du skal lave mad eller bage.

Sildeparket til gulvet

Selvom det er en større investering, så findes der altså ikke noget mere lækkert gulv end sildeparket. Du bør overveje, om det er nødvendigt i hele boligen, men du bør i hvert fald have det i stuen, hvor det i høj grad er med til at styrke boligens generelle udtryk. Alternativt kan du overveje noget moderne som epoxygulv, hvis det skal være meget praktisk.