Efterårets bedste dufte til hende

Efteråret er efterhånden snart klar til at indtage Danmark. Det ses ved vejrets skift fra blændende solskin til den overskyede grå himmel, der tit hænger over landet. Dog ses det også ved, at vi nu skriver september, oktober og november på kalenderen.

Men hvem siger, at sommeren behøver være forbi, bare fordi kalenderåret og vejret siger det?

Selvom det bliver mere gråt udenfor, er der ingen, der siger, at man også skal dufte sådan. Nedenunder er der samlet en række gode dameparfumer, hvis friske og eventyrlige dufte får dig til at tænke tilbage på sommeren og på de uforglemmelige minder, den medbragte.

Elizabeth Arden – White Tea

Den friske Eau De Toilette er inspireret af den simple nydelse du får, når du tager den første slurk af en kop te. Du vil hurtigt kunne indånde den friske duft af mandarin med en snert af sensuel havbrise. Når parfumen har fået lov til at sætte sig, vil du opleve, at parfumens bundnoter giver dig duften af indisk træ, tonkabønner og musk. Den er perfekt til hverdagbrug og er med til at give et frisk pus i løbet af dagen.

Billede: Matas.dk

Victor & Rolf – Flowerbomb

Meningen med skabelsen af denne parfumeserie var, at den skulle sprede et positivt budskab. Den søde duft skulle bruges som en blomsterbombe, der ville sprede skønhed og glæde i denne verden i stedet for negativitet og ødelæggelse.

Med Flowerbomb parfumen får du alt-i-én. Den er en eksplosiv blomsterbuket med dufte fra tusindvis af blomster såsom orkidé, fresia og roser. Duften bliver siddende hele dagen og sørger for, at du altid vil dufte himmelsk og frisk.

Billede: Magasin.dk

Marc Jacobs – Daisy Love

Designeren Marc Jacobs har gjort det igen. Med udvidelsen af den meget populære parfume serie “Daisy”, kommer det nyeste skud på stammen. Daisy Love er både afhængende og uimodståelig. Specielt til denne tid på året. Når den påføres fylder duften af multebær med en smitsom kærlighed til livet hurtigt luften omkring en.

Som de andre parfumer i serien, prydes toppen med den ikoniske marguerit. Daisy Love har én stor blomst på toppen.

Billede: Matas.dk

Giogio Armani – Acqua de Gioia

Acqua de Gioia-parfumen er inspireret af både jorden og havet fra øerne Pantelleria og Antigua, hvor Armani har villaer. Det er på disse øer, han henter ny energi, og hvorfra inspirationen til denne parfume kom fra. Duften har en snert af knust mynte og friske forårsblomster.

Parfumens sammensætning sammenlignes med en kvinde, der er værdig, stærk og en fri ånd, men samtidig er i perfekt harmoni med naturen.

Billede: Magasin.dk

Er du heller ikke klar til at slippe sommeren helt endnu, så hop ind i din nærmeste parfumebutik og spørg efter en af disse fire ovenstående produkter. De vil helt sikkert bringe glæde og gode minder med sig og sørge for, at du vil fremstå stærkt duftende i denne regnvejrsfulde tid.