En army shop med et væld af kvalitetsprodukter

U.S. Overskudslager er din army shop, når det kommer til at handle outdoor- og militærudstyr. Shop alt fra telte til tøj og mad og alt derimellem ét sted hos os. Gå på opdagelse i vores kæmpe sortiment og find lige præcis det, du står og mangler allerede i dag.

Bredt udvalg af produkter

Når du browser på vores hjemmeside finder du hurtigt ud af, at vi har alt, hvad dit hjerte begærer, når det kommer til at skulle ud i det fri eller til dig, som ønsker militærudstyr og militærtøj til hverdagen. Du finder blandt andet robuste og funktionelle telte, slidstærke hængekøjer, isolerende liggeunderlag og soveposer, der holder dig varm i den kolde nat samt tøj, som du også kan bruge til hverdag. Alle vores produkter sælges til venlige priser, så alle har mulighed for at komme ud på jagt, vandretur eller noget helt tredje.

Letvægtsprodukter til din tur

U.S. Overskudslager er en army shop, som har kunden i fokus. Derfor sælger vi også kun produkter af den bedste kvalitet, som du kan få glæde af år efter år. Du finder blandt andet også mange letvægtsprodukter såsom letvægts-soveposer eller service, som der sparer din ryg for unødvendig vægt på din tur i naturen. Derudover er vores tøj også designet til at holde dig varm og tør, så du kan få en behagelig jagttur eller overlevelsestur. Derfor finder du naturligvis også et solidt udvalg af de allerbedste skiundertøj, der kan holde dig lun og varm.

Shop alt ét sted

Du behøver altså kun at shoppe i en army shop, når du vælger os, for at finde alt du skal bruge til din næste tur ud i det fri. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services er du altid velkommen til at kontakte os.