En fremtid som økonomielev

Har du i lang tid haft en drøm om at blive økonomielev i en større virksomhed, så er Frode Laursen måske lige den virksomhed du leder efter.

Hvad går økonomielev uddannelsen ud på hos Frode Laursen?

Som økonomielev hos Frode Laursen har du mulighed for at blive placeret i enten deres Financial Service Centre eller i Business Controlling. Lige meget hvor du ender, vil du få et stort kendskab til deres mange forskellige opgaver. De går meget op i, at du som økonomielev kan bruge den teori, du lærer løbende i praksis. I takt med din udvikling vil sværhedsgraden af opgaverne stige. Hos Frode Laursen vil du blandt andet beskæftige dig med, debitor- og kreditorbogholderi, økonomistyring og løn. Inde på Frode Laursens hjemmeside, vil du kunne se, hvordan forløbet som økonomielev er opdelt.

Hvad siger andre økonomielever om Frode Laursen?

Andre økonomielever siger om Frode Laursen, at det er dejligt med kompetente kolleger indenfor deres fagområder samtidig med, at der er et rigtig godt sammenhold. Som økonomielev arbejder man meget med princippet ‘learning by doing’, hvilket du kan være sikker på er tilfældet hos Frode Laursen. Hvis du er glad for tal og gerne vil bruge den teori, du lærer i praksis, så passer økonomielev uddannelsen hos Frode Laursen perfekt til dig.

Adgangskravene for økonomielev hos Frode Laursen

For at kunne søge ind som økonomielev hos Frode Laursen skal du opfylde et af disse krav:

  • Bestået eller forvente at bestå EUX rettet mod kontor. Du kan starte direkte.
  • Bestået eller forvente at bestå HHX. Du kan starte direkte.
  • Bestået eller forvente at bestå STX, HTX eller HF. Du skal i øvrigt bestå EUD-s rettet mod kontor, som er et forløb på 5 uger.
  • Er du over 25 skal du også have taget en realkompetencevurdering.