Et år der gør en verden til forskel

Når grundskolen først er gennemført og barnet er kommet ud som en ung voksen, der søger nye udfordringer, venskaber og muligheder, står idéen om et efterskoleophold ofte først for døren.

Et efterskoleophold kan gøre enormt meget for en ung voksens personlige udvikling, deres hang til at blive udfordret fagligt og deres evne til at drage omsorg for andre i et stort fællesskab. Hver efterskole tilbyder særlige linjer, hvor man kan dyrke eller udvikle et talent enten for en sport, kunst eller andet håndværk.

Man kan b.la. vælge en dramaefterskole, der tilbyder undervisning i teater, dans og alt det tekniske bag en teater- eller musicalforestilling. På denne linje vil man opleve hvad det vil sige at løfte i flok, og samtidigt får man rig mulighed for at udfordre sig selv og opleve en masse personlige sejre.

Masser af dans og teater

På en dramaefterskole vælger du fra forløb til forløb, om du vil danse eller lave teater. Uanset hvilket forløb du vælger, vil I i perioder samarbejde om fælles projekter så som en teaterkoncert, en forestilling og en musical, som I skaber i samarbejde med musiklinjen.

Det betyder ikke noget, om du er nybegynder eller har danset eller spillet teater i flere år. Du vil blive mødt og udfordret lige der, hvor du er. I vil komme omkring forskellige discipliner som improvisation, performance, dramaøvelser eller teknik, scene, kostume og sminke.

Undervejs vil der komme uddannede skuespiller, der vil undervise jer i forskellige forløb. Underviseren på danselinjen er også en professionel danser, som har stor erfaring både inden for undervisningsdelen og selve det at skabe en forestilling.

Hvis dette lyder som noget, du eller din unge voksne har lyst til at prøve, så grib muligheden for at finde en dramaefterskole allerede i dag.