Familieprojektet: Inspiration til ting, I kan lave sammen

Hvis du er et stort familiemenneske, vil du sikkert gerne have, at der er ting, som I kan lave sammen, hvor hele familien er samlet. Og det må gerne være noget andet end bare puslespil og gåture i skoven. Vi kommer derfor her med et bud på tre ting, som I kan give jer til, hvis I vil have nogle gode stunder sammen.

Byg et bord i træ og udsmyk det sammen

Et stort plankebord er rigtig dyrt at købe, særligt hvis det skal være lidt personligt. Men har du overvejet at gøre det til et familieprojekt at bygge et stort nyt møbel til spisestuen? Der kan bruges rigtig mange timer som familie på at skabe det perfekte bord med slibning og sammensætning. I kan få et helt unikt look med epoxy til træ, så I har et bord, som ingen andre familier har.

Begynd til sport sammen

Selvom mange sportsgrene er inddelt i aldersgrupper, så findes der også et væld af sportsgrene, hvor hele familien kan være med. Det er samtidig et utroligt sundt alternativ til at sidde inde for computeren, som mange teenagere og børn nu om dage ifølge deres forældre gør lidt for meget.

Udforsk kreativiteten

Har I plads til at lege med maling eller lignende, så kan det være utroligt hyggeligt at male på lærred og udforske kreativiteten sammen. Det er noget, som man kan gå til og fra, som man ønsker, og der er ikke noget, som er rigtigt eller forkert. Det handler blot om at udtrykke sig selv og få det på papir.