Flotte fliser til haven, terrassen og indkørslen

Fliser er et populært byggemateriale, som vi møder hver dag. På fortovet og på gågaden, men også hjemme i indkørslen og i haven. Fliser holder længe, er svære at beskadige og nemme at holde – derfor bør du også overveje fliser til dit næste udendørs projekt.

Drømmer du om en ny eller større terrasse, kan du med fordel vælge fliser. Alternativet er at vælge træ, men der følger årligt vedligehold med. Samtidig er godt træ dyrt at indkøbe, og du skal regne med, at træet ikke vil holde evigt.

Fliser kan i princippet blive liggende for evigt, så længe de er lagt ordentligt fra starten af – og du behøver kun vedligeholde dem med en fliserensning hvert femte til tiende år.

En fliseterrasse behøver ikke nødvendigvis betyde en kedelig, grå betonflade. Du kan få mange forskellige designs, farver og materialer, når du vælger udendørs fliser. På den måde kan du også sørge for at terrassen kommer til at matche resten af hjemmets udtryk.

Find de rigtige fliser til alle dine udendørs projekter

Fliser kan ikke kun bruges til store projekter som terrasser og indkørsler, men også til mindre projekter som en gangsti eller en lille hyggekrog i haven. Med mindre fliser af forskellig farve og type kan du for eksempel skabe en mosaik, der vil trække misundelige blikke fra de andre haveejere.

Uanset om du går efter et naturligt og romantisk udtryk eller et mere moderne og opsigtsvækkende design, kan du skabe det med fliser. Tag et kig på det enorme udvalg og lad drømmene om dit næste udendørsprojekt begynde at tage form.

Fliserne kan fås i alle tænkelige former og mål, så det er kun fantasien, der sætter grænser.