Forbered det store event: Festguide til 2021

Selvom corona stadig fylder meget i vores hverdag, og vi må bryste os med tålmodighed til engang om nogle måneder med at holde de store fester, så kan man godt begynde at forberede dem – fordi vi skal tilbage med et brag. Vi her i denne guide samlet gode råd til dig, som skal være ansvarlig for et stort event i 2021.

Koncert? Husk afspærring

Selvom vi måske mangler lidt nærhed i vores hverdag, kan det ikke nytte noget, at vi er til fare for andre med vores færden til koncerter og andre store events. En afspærringsstander har til formål at sikre nødveje og orden, og det skal du også huske til det event, som du skal afholde, hvis du vil sikre optimal sikkerhed. Politiet kan lukke koncerten ned, hvis sikkerheden ikke lever op til gældende standarder.

Tjek lyden efter flere gange

Musik er alfa og omega for enhver fest. Hvis musikken ikke fungerer, fungerer festen ikke, og gæsterne vil ikke tænke tilbage på en god aften. Selvom du ikke er ansvarlig for lyden, bør du stadig sikre dig, at alt virker op til festen. Tjek 24 timer før. Tjek 1 time før. Det må ikke glippe med lyden.

Vinyl til scenen

Der skal være farver, og det skal se ordentligt ud, når folk går op på scenen. Det dur ikke med en kedelig scene, særligt ikke til specifikke temafester, hvor der er sat en helt speciel stemning op til eventet. Vinyl kommer i mange forskellige farver, og du kan ligeledes bruge det til dansegulv. Mulighederne er uendelige, når du vil bruge vinyl.