Forvalt succesen: Skarpe virksomhedsinvesteringer til dig

Har du oplevet et par gode måneder, hvor folk for alvor har fået øjnene op for dine produkter? Corona har ændret vores behov, og selvom mange er gået tilbage på grund af sygdommen, er mange også gået frem. Hvis du er i denne kategori, så er der mange gode råd at hente, når der skal investeres penge, og vi kommer her med tre af slagsen.

Gør noget for dine ansatte

Dine ansatte er din vigtigste ressource, og de kan ikke sættes pris nok på. Hvis du derfor gerne vil gøre noget godt for dem, er der mange løsninger, som ikke behøves at være så dyre igen. Selvom de fleste nok gerne vil have pengene direkte, så kan du med eksempelvis firmafrugt eller forbedrede pauseforhold være et skridt foran dine konkurrenter, når det kommer til employee retaining.

Få lavet god og personlig video

Hvilket indtryk får folk af din virksomhed lige nu? Er det et meget sterilt og kynisk indtryk, så kan en video med lidt personlige fortællinger fra virksomheden gøre en stor forskel. Video skal ikke ses som en kortsigtet investering, men som en del af den branding, I foretager jer. I vil gerne kunne identificeres med, og det kan video hjælpe med.

Kom øverst i søgeresultaterne

Google har ekstrem betydning for virksomheders succes, fordi når folk søger på noget på Google, så vælger de noget øverst fra side 1. Det er ofte enten en betalt annonce eller det øverste organiske link. Med det rette SEO-bureau i ryggen kan du hjælpes til de øverste placeringer på Google, når folk søger efter et produkt som dit.