Gå efteråret i møde med 4 smarte tasker

Efterårets mange farver brillerer, og giver nærmest en gåsehud, når man cykler gennem en allé af de smukkeste træer. For at give efteråret mere liv, vil det derfor også være essentielt med en ny håndtaske i samme farvekategori. Hvem siger, at man ikke kan matche årstiden?

Selvom der er et utal af pangende og flotte tasker til denne tid af året, har vi formået at vælge fire ud, som vi mener, vil kunne give dig noget flot at vise frem.

Hardware Leather Crossover fra Tommy Hilfiger

Den amerikanske topdesigner Tommy Hilfiger er kendt for sine ikoniske og klassiske kollektioner. Denne taske, der også fås i flere farver, er ingen undtagelse. Med sit tidsløse læderlook går den aldrig af mode. Gå efteråret i møde med en smart og farverig crossover taske, du stolt vil kunne vise frem til dine veninder.

Bryant LG Zip Tote fra DKNY

Med sit energifyldte look leverer Donna Karen New York igen en moderig dametaske, du bare må eje. Taskens størrelse giver rig mulighed for at pakke alt fra mascara til lommetørklæder ned og med en lille inderlomme, kan du også opbevare kreditkort og nøgler, så de ikke bliver væk.

Den brune nuance vil få dig til at passe perfekt ind til efterårsfarverne, og vil ligeledes kunne matches op med stort set alt.

Whitney Large Logo Convertible Shoulder Bag fra Michael Kors

Mangler du en taske, der bade kan gå til almindeligt hverdagsbrug, men som også vil klæde dig, når du skal ud med vennerne og veninderne?
Med sit klassiske og stilede look kan denne taske fra Michael Kors bruges til enhver begivenhed. Den justerbare strop gør det muligt at konvertere tasken til en crossbody, der går over brystet. Farverne komplimenterer hinanden godt og er med til at give tasken det ekstra boost, du har brug for på denne tid af året.

Workbag Martina, Napoli fra Adax

Det kendte danske mærke Adax, har formået at lave en skindtaske til hende, der skal fragte ting til og fra arbejdet, men som stadig vil gøre det på en stilet måde. Tasken har en justerbar skulderrem og med sine to hanke, giver den rig mulighed for at komme fra A til B på en nem og behagelig måde. Tasken har ligeledes plads til en 14” computer. Hvis rød ikke er din farve, kan den også fås i sort.

Føler du dig mere klar til efteråret, nu hvor du er blevet introduceret til vores fire must have tasker? Har du måske en anden yndlingstaske, som du mener, alle bør eje? Vi vil elske at se, hvilke kollektioner og trends I går rundt med.