Genopdag et aktivt og smertefrit liv

Langt de fleste mennesker vil opleve at smerter i eksempelvis skulder, nakke eller ryg forekommer og gør det hyppigt. Mange forventer, at dette skyldes overbelastninger, som kan have noget med ens arbejde at gøre eller kan være en sportsskade – ofte er der dog mange andre årsager til smerterne.

Disse mange andre årsager, som er nærliggende at undersøge særligt hos dem, som oplever langvarige smerter, er grundlaget for den nye smerteforskning og dertil behandlingsform. Denne behandlingsform benytter forskellige tilgange til dine personlige udfordringer og kan tilbyde b.la. skuldersmerter behandling skræddersyet efter din smerte.

Siden at de typiske symptomer af smerter er nedsat bevægelighed og stikkende smerter ved bestemte, fokuserer den moderne smertebehandling på, hvordan du igen kan opnå smertefri bevægelse.

En moderne smertebehandling

I dag er man klar over, at skuldersmerter er væsentligt mere komplekse, end man tidligere har antaget. Skuldersmerter er ikke nødvendigvis en skade, og det er ikke nødvendigvis en smerte, der er forbundet med en skade i ryg eller nakke.

I moderne smertebehandling kigger de ikke kun på de fysiske årsager, men særligt også de omkringliggende så som manglende mentalt overskud, dit arbejdsmiljø m.m. Dette garanterer dig en mere fuldkommen undersøgelse af dine smerter, hvor du gennem specialiseret genoptræning kan undgå medicin eller operation i yderste tilfælde.

Du kan komme til en gratis og uforpligtende konsultation for dine skuldersmerter, hvor du kan udtrykke dine ønsker og behov, så I sammen kan finde frem til den bedste behandlingsmulighed for dig.

Gennem behandlingen vil du også få redskaber til at kunne håndtere dine skuldersmerter resten af livet, og dermed blive klogere på dine egne smerter. Undersøg din mulighed for at komme i gang allerede i dag og genfind letheden ved smertefri bevægelse.