Hvordan du indretter dit hjem med kunstige planter

Grøn og naturlig boligindretning er virkelig et stort hit blandt danskerne. Det giver hjemmet liv, personlig samt hygge og charme. Vi elsker at have den grønne naturfarve inde i vores hjem, som både minder om forår og sommer. Med kunstige planter skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt dine planer dør eller hvordan vinterhalvårets manglende sol vil påvirke dine planters vækst. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan indrette dit hjem lidt grønnere med kunstige planter.

Med større gulvplanter i potter

Du kan indrette dit hjem med potteplanter med små eller større gulvplanter. Det kunne fx være naturtro planter som fx elefantfod eller et oliventræ, som vil være med til at give dit indeklima et friskt puds. De vil endda være lette at holde pæne og rene, fordi de er lavet af plastik.

Med et lille træ

Ja, du læste rigtigt. Hvis du har plads nok i et hjem, kan et træ gøre underværker for indretningen og boliginteriøret. Her kunne det fx være kunstige træer som Cycas eller Phoenix palmen, der ville give dit hjem en eksotisk stemning og få dig til at tænke tilbage på de varme sommeraftner i syden.

Med en masse små planter

Du kan stille en masse små planter ved siden af hinanden på en fin bakke og få fornemmelsen af, at du er omringet af lækker natur og se, hvorvidt du ikke blive ramt af en indre ro, som kun naturen kan medbringe. Nogle af disse små planter kunne fx være orkidéer eller kaktusser.

Med falske krydderurter

Falske krydderurter giver viben af autentisk madlavning og køkkenmiljø. Måske er du ikke den store kok, men det behøver resten af verden da ikke at vide. Med et par kunstige urter som fx en basilikumbusk, karse eller rosmarin vil dine gæster straks se dig som en troværdig kok.

Med farverige blomster

At placere farverige blomster ind i et hjem kan virkelig give indretningen et romantisk og feminint tvist, som kun blomster kan give. Igen er dette fordelsagtig med kunstige planter, da du så kan få nogle blomster indendørs, som ellers ikke ville have kunne levet der helt optimalt, hvis de var ægte. Her kunne det være fx være kunstige blomster som Agapantus, Dahlia, Hortensia og mange andre.