Lagertilbehør du har brug for i dit firmalager

Et lager kan fås i mange størrelser. Uanset hvad er lageret til for at opbevare produkter og materialer, dit firma har brug for. Derfor er det vigtigt, at dit lager er udrustet med det rette udstyr. På den måde er det nemmere at holde styr på alle firmaets materialer og andre vigtigheder. Derudover kan det være farligt at arbejde på et lager, hvis sikkerheden ikke er i orden. Her kan du læse om nogle af de ting, som du har brug for ude på dit lager.

Pallereoler med det som hører til

Pallereoler er nødvendige, hvis dit lager bruger mange paller. Pallereoler kan laves, så de passer lige ind på dit lager, så det giver mest mening for dig og dine ansatte. Hvis du har pallereoler til at stå frit med gangareal på hver side, så skal du have rygnet på reolerne. Du kan købe brugt rygnet for at spare penge på reolerne. Hvis du vælger at købe brugt rygnet, er det vigtigt, at du sørger for, at det brugte rygnet er i ordentlig kvalitet. Rygnettet skal nemlig sikre, at dine paller ikke kan falde ned og uheldigvis skade en af dine arbejdere.

Sikkerhedsudstyr på lageret

Et lager kan godt være farligt at arbejde. Især hvis der køres med trucks og andet i samme kategori. Derfor er det en god ide at have forskellige stigebensbeskyttere, som hjælper med, at forhindre at en truck påkører reolerne. Truckværn og sikkerhedsværn er også nødvendige i at forhindre påkørsel af pallereolerne. Ligesom rygnettet så er pallestop med til at forhindre, at paller falder ned af reolerne.

Lageret skal være i orden både af praktiske årsager men også af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis sikkerhedsmaterialer bliver købt brugt, er det vigtigt at tjekke, om deres funktion stadig er optimal.