Lav din egen unikke kalender i en bullet journal

Alting udvikler sig med tiden, og det samme gør kalenderen. I dag er det ikke længere kun muligt med en traditionel kalender med oversigt over dage, måneder og år. Nu kan du nemlig lave din helt egen kalender, hvor det er dig, der bestemmer præcis, hvordan kalenderen skal se ud, og hvordan den skal udfyldes. Men hvor laver du så din egen unikke kalender? Det gør du i en bullet journal.

En bullet journal er i al sin enkelthed en bog fyldt med blanke sidder med prikker. Indholdet står du selv for, og derfor kan du fylde bogen ud med lige dét, du har lyst til. Prikkerne fungerer som en god guideline, der hjælper dig til at tegne og udfylde bogen.

Du er forfatteren og skaberen af din bullet journal

I din bullet journal er det dig, der er forfatteren. Det er dig, der bestemmer, hvordan indholdet skal se ud, og hvordan det skal struktureres.

En bullet journal adskiller sig fra den traditionelle kalender på mange måder. Først og fremmest bestemmer du, hvordan kalenderen skal opbygges og udfyldes. Dernæst er der i en bullet journal også mange muligheder for at kombinere kalenderen med andre ting.

To-do lister, indkøbslister og madplaner er nogle af de ting, du kan inkorporere i din kalender i din bullet journal. Derudover kan du også bruge din unikke kalender til blandt andet at notere hvor meget motion, du får dyrket, samt notere dit humør hver dag.

I en bullet journal er mulighederne mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du vil have med i din bullet journal, så du får din helt egen unikke kalender.

Er det din første bullet journal, du skal have, kan du med fordel købe et samlet sæt, hvor du får både bogen og dertilhørende tusser, du kan bruge til at tegne i og udfylde bogen med.