Molton – det bedste scenetekstil på markedet

Er du på udkig efter et nyt scenetæppe til din skolescene, store scene eller amatørteaterscene eller helt fjerde sted, så kan du med fordel investere i Molton. Molton scenetæpper er noget af det mest populære scenetekstil på markedet. Læs mere om hvorfor her.

De bedste egenskaber til et scenetæppe

Et scenetæppe er ikke noget man udskifter ofte, og derfor skal det være slidstærkt og robust. Molton scenetæpper er populære netop på grund af at det tykke scenetæppe kan modstå flere års slid og brug. Scenetæppet fra Molton optimerer derudover også sikkerheden, da de kan brandsikres. De fungerer eminent indenfor lys- samt lyd-absorbering. Molton scenetæpper er altså en god investering af flere grunde.

Flotte materialer

Du kan købe de flotte Molton scenetæpper hos Sunstill i to forskellige flotte materialer. Du kan naturligvis finde de klassiske bomuldsscenetæpper, men de kan også leveres i satin, hvis du ønsker et glinsende og elegant look på din scene. Satintæppet bliver heller ikke lige så fnuldret som bomuldstæppet og holder normalt også i længere tid. Du finder vores tæpper i længder på 30 og 60 meter eller i løbende meter. Ligegyldigt hvad dine behov er, så har vi et scenetæppe hos Sunstill, der matcher det.

Lad os sy det for dig

Du behøver ikke at sy dit eget scenetæppe, da vi nemt kan gøre det for dig for en merpris. Hvis det eneste, der står mellem dig og et nyt og sikkert scenetæppe er at skulle sy det, så lad os gøre det. Har du spørgsmål til vores produkter eller services, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig med at få lige præcis det scenetæppe, som du drømmer om.