Pift din bolig op med disse loppefund

Er loppemarkeder og genbrugsbutikker lige dig? Folk sælger ud af ting, de ikke længere har brug for, og det er her, du slår til. Taktikken er ikke så ringe endda.

Mange af de ting du kan finde på loppemarkeder, kan nemlig bruges til noget helt andet, end hvad de først har været egnet til. Derved kan du være med til at give nyt liv til en gammel ting – og til billige penge endda.
Herunder har vi opstillet en række eksempler, der viser, hvordan du kan pifte din bolig op med unikke loppefund.

Gammel frugtkasse

Denne gamle frugtkasse blev fundet på et bagagerumsmarked. Den har nu fået nyt liv på terrassebordet, hvor den er blevet del af en fin efterårsdekoration. På langsiden har den fået malet en tekst, der giver kassen et ekstra boost. Teksten er selvopfunden, så du vælger selv, hvad der skal stå. Kassen har en god størrelse, og kan både rumme et par græskar, lanterner og potteplanter.

Gamle murertraller

De gamle murertraller har været i høj kurs i lang tid. Folk går all in på kreativitet, når det kommer til disse træplader, og det er utroligt, hvad der er blevet kreeret. Her ses en simpel tralle bænk. Alt der er brugt til at lave den, er to traller og et par skruer. Nu står den fint på terrassen og bruges til blomsterbord.

Gamle skuffer

Skuffer kan være til nytte, selvom de ikke længere befinder sig i et skab eller en reol. På billedet ses et skuffesystem, der bruges til små dekorationer op til højtiderne. Ved at der er flere rum i forskellige størrelser, giver dette skuffedarium mulighed for at blande små og store ting, så der altid er plads til forandring. Den er let at genbruge til enhver situation. Her er det kun kreativiteten, der sætter grænserne.

Gammel dør

Dørplade eller ej, så kan døre bruges til andet end at gå ind og ud af. Denne dør har fået et nyt liv i dagligstuen, hvor den står placeret op ad væggen ovre i hjørnet. Her bruges den til at pynte op på, og faktisk er der mange muligheder for op pyntning på døre generelt. Før den blevet fragtet ind i stuen, blev den malet hvid, så den ville passe til de resterende møbler i rummet. Derefter fik den ”Velkommen”-klistermærket sat på, og fik hængt bøjlen på. Dørhåndtaget bruges til at holde en potteplante med små påskeliljer. Her behøves der ikke frygtes for, at nogen går ud og ud ad den, selvom det af og til godt kan ligne en nødudgang.

Gammel løgkasse

I stedet for at stå stablet i stakkevis og være fyldt til randen med løg er denne gamle løgkasse i stedet blevet vendt og hængt op på garagemuren. Som det ses, er den blevet til en blomsterhylde med søde små potter. I potterne kunne man have plantet blomsterløg, hvorved man så ville køre videre med det, kassen oprindeligt var til – at opbevare løg. Det eneste, der er blevet gjort ved løgkassen er, at den blot har fået et par skruer i sig, så den kunne hænge fast på væggen. Den var intakt, da den blev købt.

Find din kreative side frem, og pift din bolig op med loppefund som disse. Det eneste, det kræver, er et godt øje for forandring og udfordring, når du går på markeder. Lidt held skader heller ikke.