Regnvejrs essentials

Den varme sommer syntes at være ovre. I stedet fylder de grå skyer himlen, og regnen siler ned. Men det burde ikke overraske os – vi er efterhånden vant til sådan et vejr her i Danmark.

Skiftet i vejret giver dig rig mulighed for at trække i varmere tøj og hive gummistøvlerne frem fra skabet. De er færdige med at samle støv. Nu skal de ud og gøre nytte. Det samme skal regnjakken og paraplyen.

Hvordan tackler du bedst regnvejrsdagene?

Grib fat i regnjakken, hop i gummistøvlerne, du lige har fundet frem, og gå så ud i regnen. Hvis du sørger for at have det rigtige udstyr på, kan du nemt overvinde denne tid på året uden den helt store efterårsdepression.

Regnvejrssæsonen giver også mulighed for at vise nye friske farver frem, der vil få dig til at lyse op i gråvejret.

Regnjakken
Som udgangspunkt er det en god idé at tage en regntæt jakke på, hvis himlen ser ud til at kunne skille sig, hvornår det skulle være. Og hvad er mere regntæt end en regnjakke?

For at komme udover komfortzonen med de typiske sorte regnjakker, er der nedenfor opstillet tre produkter, der alle vil give dig et boost i form af deres friske og opkvikkende farver. Med dem vil du kunne gå gennem gågaden i silende regnvejr uden at blive våd, og du vil tilmed se stilet ud, mens du gør det.

Mærke: North Face
Køb her

Mærke: Twintip
Køb her

Mærke: mbyM
Køb her

Gummistøvlerne
Når regnjakken har fået en frisk og fremtrædende farve, er det okay, hvis fodtøjet er mere diskret og knapt så iøjefaldende. Dog skulle man nødigt gå ned på style, når man begiver sig ud i regnen. Heller ikke når det gælder fodtøjet.
Er du mest til det klassiske look med den høje kant, der gør, at du nemt kan gå gennem vandpytter uden at blive våd, eller er du mere til den slags støvler, der ligner sneakers, men stadig er vandtætte? Måske føler du dig bedst tilpas i højhælede sko, men ikke gider have våde tæer?

Eksemplerne herunder er alle gummistøvler. Alle har de det samme formål. De vil sørge for, at du ikke skal tænke på våde sokker og vand i skoene. De sørger tilmed for, at du vil fremstå stilet og tør, selvom du måtte træde i en lille pyt på din vej.

Mærke: Hunter
Køb her

Mærke: Gant
Køb her

Mærke: Jeffery Campbell
Køb her

Paraplyen
Er regnjakker ikke dit førstevalg, når du skal ud i det dryppende vejr, fordi du ikke føler, du kan ånde i dem? For ikke at blive våd, vil det derfor være en god idé at medbringe en paraply. Det ville være træls at dukke pjaskvåd op til en aftale, fordi du troede, du kunne gå i støvregnen uden at blive ramt af dråberne.

Tag paraplyen med for en sikkerheds skyld. Det skader ikke, og det kunne jo være, den kunne bringe dig glæde. Er det fordi, du mener, du mangler en lidt sjovere paraply, end den grå og sorte du har derhjemme, så er der hjælp af hente.

Paraplyerne behøver ikke være kedelige og simple. Pimp dem lidt op ved at vælge en gennemsigtig eller en regnbuefarvet en. Det vil ikke kun se godt ud, når du fragter dig fra A til B – det vil også bringe lidt farve og glæde ind i dine medmenneskers hverdag.

Køb her

Køb her

Køb her

Spring i det regntætte tøj, slå paraplyen op og gå ud i regnen. Indånd den friske duft, du omgives af, og afsted med dig. Du vil med disse essentielle ting til regnvejret ikke skulle tænke på at ligne en fordrukken mus, når du når frem til din endestation.