Sådan sikrer du dit hjem med Yale Doorman-lås

Er du nogensinde kommet ud ad døren om morgenen og undret dig over, om du egentlig fik låst hoveddøren derhjemme? Det har de fleste, og det kan være nervepirrende at sidde på arbejde og stadig være i tvivl. Hvorfor så ikke investere i en innovativ lås, der kan låse via en app på telefonen? Vi guider dig her i, hvordan du kan sikre dit hjem med en særligt innovativ lås fra Yale Doorman.

Yale Doormans avancerede låse

De smarte og avancerede låse, der sparer dig fra et sæt nøgler til hjemmet, er fra Yale Doorman. Du kan helt selv vælge, om du vil låse og låse op med en app på telefonen, en fjernbetjening eller en nøglebrik. Her kan du vælge efter dit behov. Og det er ikke kun hoveddøren derhjemme, som kan låses via en app. Du kan faktisk også vælge særlige rum i hjemmet, som du kan låse – for eksempel garagen eller andre.

Slip for glemte nøgler

Med Yale Doormans låsesystem slipper du for glemte nøgler og besværet med at skulle tilbage til hjemmet, hvis du er i tvivl om, hvorvidt der er låst. Det er nærmest umuligt for dig at miste din nøgle med Yale Doorman. Så skulle det da være, hvis du mister din mobil og ikke kan huske login’et til din app.

Adgang til hjemmet i begrænset tidsrum

Yale Doormans låsesystem bliver bedre endnu. Du kan nemlig give adgang til dit hjem for udefrakommende i et bestemt tidsrum. Det kunne være håndværkere eller lignende, som ikke normalt vil komme og gå i dit hjem. Så skal du heller ikke være bekymret for, at de kan møde ind, når det passer dem, efter deres arbejde er slut.