Til dig der ønsker alsidige arbejdsdage

Det er ikke alle, der drømmer om en karriere indenfor et bestemt felt, hvor opgaverne og udfordringerne efterhånden kan komme til at ligne hinanden, og hvor der ikke er meget afveksling. Det er en tryghed, der er kendetegnet ved et vant mønster.

Andre ønsker i stedet at kunne møde nye arbejdsgange oftere, hvormed de kan få en fleksibel og udfordrende hverdag, der altid er ny og altid er spændende. Dette er også en fremragende måde, hvorpå man kan finde og danne nye venskaber og skabe et større netværk, hvor mange arbejdsgrene er repræsenteret.

Hvis dette lyder som noget for dig, er det måske et vikarbureau, du skal søge efter. Her kan du b.la. komme ud og blive rengøringsvikar, hvor du både vil blive tilbudt jobs i hjemmeservice, privat- og erhvervsrengøring, vinduespolering og meget mere.

Et vikarbureau er ofte en landsdækkende service med mange forskellige afdelinger. Gennem deres service leverer de professionelle vikarer – så som dig – til forskellige opgaver. Det kan både være inden for landbrug, skovbrug, håndværker eller som nævnt, rengøring.

Få en ny faglig udfordring

Du kan både blive rengøringsvikar, hvis du ikke har erfaring i branchen, eller hvis du leder efter en måde at videreudvikle på de kundskaber, du allerede har indenfor feltet.

Du kan blive vikar, hvis du er tiltrukket af en spændende og varierende hverdag, hvor du vil blive udfordret og kan udvikle dig fagligt. Du får mulighed for at afprøve mange forskellige arbejdsområder, hvorfor det selvfølgelig er fordelagtigt, at du er omstillingsparat.

Virksomheder og private institutioner vælger en vikar, fordi det er enkelt. Der er ingen spildtid, personaleadministration eller lignende, og de betaler blot for de effektive timer, som du lægger kræfter i.