4 tips til en mere sikker kørsel

Du kender det sikkert. Telefonen bimler derudad, og du kan ikke stoppe din egen nysgerrighed fra at ignorere det faktum, at du kører bil. Du besvarer den evige kimen på trods af, at du godt ved, at du gør trafikken mere usikker for både dig selv og dine medtrafikanter. Dette er blot et af de mange eksempler fra hverdagen, hvor du sætter din egen sikkerhed på spil under kørslen. Det er ikke det værd. Derfor vil du i dette indlæg få fire tips til, hvordan du gør din kørsel mere sikker.

1. Skaf en mobilholder

Mobilholderen er en rigtig stor hjælp, så du ikke skal flytte fokus fra vejen for at finde din telefon frem. Der findes rigtig mange fine slags fra mærket brodit.

2. Skift din dæk

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilke dæk du køre rundt på. Det er super vigtigt, at du skifter fra sommer til vinterdæk, inden de første frostgrader rammer. Ellers står dækkene ikke ordentligt fast på vejen.

3. Gode vinduesviskere

Selvom det måske virker som en lille ting, så er det et must at have gode vinduesviskere monteret på bilen. Hvis dine vinduesviskere er gamle og slidte, så er de måske skyld i, at du ikke får ordenligt udsyn, hvilket kan blive meget farligt.

4. Husk service

Husk at overholde din årlige service. Det er din eneste garanti på, at du kører rundt i en bil, som er sikker. Her får du nemlig tjekket at fra olie, kølervæske, mindre og større skavanker på bilen. Derudover kan syn også være med til at forebygger skader på din bil, som kan gå hen og blive dyre i længden.