7 skønne produkter til hårstyling, du skal eje

Der findes et hav af produkter til håret og hårstyling. Der er mod fedtet hår, mod fladt hår, mod tørt hår osv. Hårkriser har vi alle haft på et eller andet tidspunkt. Uanset om du har langt, kort eller krøllet hår. Det er let at lade sig forføre af hårreklamerne og deres efter sigende mirakelkur mod hårets små kriser. Men faktisk behøver du ikke særlig mange eller dyre produkter for at få lækkert hår hver dag. Læs med her og se hvilke produkter til lækker hårstyling du skal investere i.

En hårbørste

En hårbørste er et must for alle uanset hårlængde eller hårtype. Den reder nemlig det filtret hår og efterlader det pænt og glat. Desuden masserer en god børste også din hovedbund, så blodet kan cirkulere bedre rundt og dit nye hår vil få gode kår. Derudover gør en hårbørste det også lettere at sætte håret pænt og nydeligt.

En hårtørrer

En hårtørrer kan alle få brug for – særligt i vinterhalvåret, hvor det ikke er særlig behageligt et gå rundt med vådt hår udenfor. Derudover kan en hårtørrer også hjælpe med stylingen, fx ved at give volumen eller hvis du føntørrer koldt luft over dit stylet hår, så holder din frisure længere.

Et glattejern

Selvom du har fladt hår i forvejen, kan et glattejern være gavnligt for dit hår. For det første gør den dit hår glat og fjerner krøller og hvirvler. For det andet giver den dit hår mere glans og bevægelse. For det tredje kan nogle modeller af glattejern også lave krøller. Et glattejern er altså et alsidigt stylingsprodukt.

En varmebeskyttelsesspray

Dette er især vigtigt, hvis du føntørrer, flader eller krøller dit hår – generelt hver gang du arbejder med varme på dit hår. Det beskytter nemlig dit hår, så det ikke bliver tørt og knækker og dermed ikke får sig et ødelagt og slidt udseende.

En volumenspray

Mange kvinder ønsker mere fyldigt hår og det kan være svært, hvis man fra naturens side har tyndt, fladt og glat hår. En volumenspray kan være svaret på dine bønner og der findes et hav af volumenprodukter. Du kan få lige fra hårpudder til spray. Vælg det som passer bedst til dit hår og behov.

En hårspray

Hårspray er en klassiker – den har for søren lagt navn til en musical. Den holder på din frisure, så du kan cykle udenfor eller danse hele natten. Den både redder vildfarne lokker og betvinger statisk hår. I dag kan du desuden få en masse forskellige hårsprays med forskellige grader af hold.

En glansspray

Alle vil opleve perioder, hvor ens hår bare virker mindre glansfuld. Det er så her, at du skal investere i en glansspray. Du skal blot spraye den i håret og du vil på ingen tid have fået dit gamle shine og glans tilbage. Det er en oplagt måde at afslutte din styling på – uanset om du har opsat eller løsthængende hår.