Den store campingguide: Dette skal du bruge

Har du erhvervet dig en campingvogn, men ved du ikke helt, hvor du skal starte inden turen går sydpå (eller bare til et sted i Danmark)? Så har vi her samlet nogle helt basale ting, som er vigtige for enhver campist, og som du uden tvivl også vil komme til at sætte pris på at have med, når du skal campere.

Fortelt til campingvognen

Campingvognen er ikke skabt til, at man skal bruge mange timer inde i selve vognen, og det er heller ikke meningen med camping, at man skal sidde lukket inde i en skurvogn. Meningen er, at man skal ud og nyde den friske luft, men det kan man sagtens gøre fra forteltet til din campingvogn, som er her, hvor du helt sikkert kommer til at bruge meget af din tid på rødvin og kortspil.

Husk et gulv til dit fortelt

Ingen gider træde ud i vådt græs om morgenen, og derfor skal du have et gulv til dit fortelt, så du kan benytte forteltet uanset tid på dagen. Det er samtidig også godt til at skåne dine møbler og andet, som du har stående i forteltet. Det vil også føles varmere for dig at bruge et gulv end at træde rundt på græsset.

Teltvarmer

Det kan godt blive koldt, når vi kommer længere ud på aftenen, og vi stadig gerne vil sidde i fortelte og hygge. Derfor skal du have fat i en teltvarmer, som kan holde dig og dine nærmeste kørende hele natten. Det vil være en af de bedste investeringer, du kan lave, når du vil campere. Hvis du synes, at det lyder dyrt i el, kan man få solceller til campingvogn, som kan klare den del.