Design dine egne smykker med perler

Av min arm, en smuk kæde din veninde bærer omkring halsen. Du spørger nysgerrigt hvor hun har købt den. Men det har hun ikke. Hun har selv lavet den.

Men hvordan er det muligt? – Hvordan kan man lave en skøn perlekæde selv. Ud over at du skal have en god idé om hvad du kan lide, så skal du have nogle gode materialer at arbejde med.

Her finder du perler til din kæde

Din perlekæde behøver ikke at bestå af plastikdimser fra hobbyforretningen. Du kan finde flotte perler hos Amaida som har specialiseret sig i perler og materiale til dit eget smykkedesign.

Og perler er ikke bare perler. Der er Miyuki seed beads, ædelstensperler, ferskvandsperler og facetslebne glasperler. De forskellige perler fås i mange størrelser så du kan lade fantasien løbe frit mens du laver din egne smykker.

Hvad skal du bruge?

Det kræver ikke meget at lave sine egne smykker. Men med tiden får du samlet forskellige redskaber og en pæn samling af perler til dine designs.

For at komme i gang med din første perlekæde skal du naturligvis have perler. Men du får også brug for en stærk snor til perlerne. Og så behøver du faktisk ikke mere for at komme i gang. Med tiden opdager du at nogle ting måske er lettere med en pincet eller tang.

Avancerede smykker

Når du bliver dygtigere begynder du at lede efter nye materialer og kombinationer. Bruger du for eksempel en kæde i stedet for snor til dine smykker, så får du muligvis brug for et lille værktøjssæt til smykker.

Men uanset hvor ambitiøs du er med dine smykker, så er det let at kaste sig over egne designs. Og der findes et væld af eksklusive materialer til dine smykker, som du kan vælge mellem.