Er din varmeregning også for høj?

Vi går de kolde tider i møde, og flere af os gruer for, hvor høj vores varmeregning mon bliver. Det er et tegn på, at man har den forkerte opvarmningsmetode, har man eksempelvis en luft til vand varmepumpe, går man ikke rundt med sådanne bekymringer. En sådan varmepumpe tjener nemlig sig selv ind igen efter installationen, og du vil opleve store besparelser på din varmeregning. Derudover er det muligt at få støtten fra staten til din varmepumpe, eftersom disse er miljøvenlige og en del af energibesparende boligprojekter. Der er altså mange gode grunde til skifte din varmeløsning ud med en varmepumpe.

Hvorfor er en luft til vand varmepumpe et godt valg?

Luft til vand varmepumperne er gode til helårshuse med gulvvarme, radiatorer, gas- eller oliefyr, da den har brug for eksempelvis radiatorer eller varmerør for at kunne virke. Den er således et godt valg, hvis du ønsker at skifte dit gas- eller oliefyr ud. Derudover vil du opleve både en energi- og miljømæssig besparing, da den udnytter varmen bedre og vil mindske dit CO2-udslip. Endvidere er en luft til vand varmepumpe ideel, da man kan integrere et produkt, der gør, at den både kan producere varmt brugsvand samt levere varme til dine radiatorer og gulvvarme. Varmepumper som disse har desuden en lang levetid, og idet den er et selvkørende system, så er vedligeholdelsesomkostningerne også lave.

Hvor meget kan du spare ved at skifte?

Er du i tvivl om, hvilken en varmepumpe, du skal vælge, så kan du læse mere under fanen ’Læs alt om varmepumper’. Du kan også bruge deres besparelsesberegner og finde ud af, hvor meget du kan spare på din regning ved at skifte til en varmepumpe i forhold til din eksisterende varmekilde.

Ellers er det bare med at udfylde deres kontaktformular og blive kontaktet inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på en varmepumpe.