Få inspiration til, hvilken festtaske du skal vælge lige her.

En taske er uundværlig for de fleste kvinder og ikke mindst en skøn festtaske til alle af ens småting, når man er til et party, byen eller anden mere festlig begivenhed. De kan komme i mange forskellige modeller, størrelser og farver, hvilket er med til at gøre dem til en af de mest alsidige accessory, der findes. Dog kan du ikke bare bruge hvilken som helst taske som festtaske. Den skal helst være lille og kompakt og gerne med sødt eller vovet udseende. Du kunne jo aldrig drømme om at se en strandtaske i byen eller en clutch til poolen. Når det kommer til festtasker, kan du finde alt fra pæne partytasker til clutches og håndtasker, som alle kommer i de vildeste design. Hvilken festtaske skal du vælge?

Den lille håndtaske

Dette er en lille håndtaske til din indre lady. Den er mindre end en almindelig taske, men dog ikke så lille eller tynd som en clutch. Den har en perfekt størrelse, hvis du er typen, som har mere end blot din mobil og kreditkort med til fest, dog er den ikke stor nok til at rumme et par sneakers eller lignende. Den er desuden udstyret med et lille håndtag, så du er nødsaget til at have i hånden. Den har en dejlig størrelse til særlige begivenheder som en fødselsdagsfest, dåb eller bryllup, hvor du har mulighed for at hænge den på stoleryggen, uden at du skal bekymre dig, om den bliver væk eller stjålet. Dog er den ikke særlig behagelig at danse med, da den godt kan virke lidt kluntet og som oftest ikke har en skulderrem og du derfor skal holde den i hånden hele tiden.

Den tynde clutch

Den tynde clutch er lækker lille sag, hvis man ikke ønsker at have særligt meget på sig. De rummer oftest ikke mere end en pung, mobil og nøgler. Disse er rare at have i hånden eller hængende på siden, når man fyre den af på dansegulvet. De fylder nemlig ikke særligt meget og det vil ikke være som at have en klods i siden som andre tasker. Ulempen ved disse er dog deres manglende opbevaring og de kan nemt blive væk, hvis du ikke har din hånd på den hele tiden.

Den rummelige skuldertaske

Denne taske er en af de større modeller, når det kommer til festtasker. Den kan komme i mange forskellige størrelser, ergo du kan selv bestemme, hvor stor den skal være. Du kan finde alt fra den lille størrelse, som ikke kan have mere end en mobil eller kredit til den mere rummelige version, hvor du kan have et par skiftesko med dig eller måske en ekstra trøje. Selvfølgelig kommer dette an på, hvilken størrelse du har, men den kan dog være upraktisk på et dansegulv, hvis den er for stor. Vi anbefaler, at du lader den blive hængende i garderoben eller på stoleryggen, når du danser.

Den populære bæltetaske

Før i tiden var en bæltetaske noget alle turistfædre havde med sig på ferie, men i dag har denne fået en renæssance og blevet til et helt nyt fashion statement, som er alt andet end kikset. Den er smart, hvis du ikke har den store opbakning med dig og den sidder tæt ind til kroppen, så den ikke vil være forstyrrende for dig eller folk omkring. Den eneste ulempe ved denne taske er dens lille størrelse.