Kontorrengøring: Sådan kommer du bedst i mål

Rengøring er noget, som vi alle i en vis grad begår os i, men det er ikke alle former for rengøring, der er godt nok, når vi snakker professionel rengøring. Dit kontor skal være rent, hvis du vil mindske sygedage og øge produktiviteten, og derfor skal du have styr på, hvordan dit kontor står skarpest på den front. Vi kommer her med gode råd til, hvordan du bør gøre.

Økovenlige rengøringsmidler

Der findes gode og dårlige rengøringsmidler. De dårlige er ofte dem, som er en del billigere, men som indeholder nogle ting, der ikke er så gode for miljøet. Du bør som virksomhed tænke på dine ansatte og deres langsigtede ve og vel, og derfor bør du anskaffe dig miljørigtige rengøringsmidler, selvom de er en smule dyrere. Det er samtidig også god branding, hvis I benytter jer af denne slags løsninger generelt.

Hyr professionelt firma

Har I efterhånden vokset jer så store, at det ikke længer er chefen, der tager en tørn, når dagen er omme? Professionel rengøring koster ikke ret meget, og derfor kan det hurtigt blive en investering værd. Vær dog opmærksom på, om rengøringsfirmaet kommer med alt udstyret selv, eller om det skal være på kontoret i forvejen.

Gode firmapolitikker

Politikker kan forhindre meget rengøring, og det kan samtidig give bedre arbejdsmiljøer. Sæt nogle regler op, som folk bør følge, og uddeleger også mindre opgaver. Eksempelvis, at man skal tørre af efter sig selv, hvis bruger udstyr og lignende. Husk i den forbindelse også at lufte godt ud, hvis du vil sikre en god og effektiv temperatur på kontoret.