Professionel rengøringshjælp i Århus

I Århus finder du det professionelle rengøringsfirma Servico, som tilbyder rengøringshjælp til virksomheder i Århus, København, Østjylland og trekantsområdet. Vi tilbyder rengøring til små og store virksomheder samt institutioner. Når du bestiller rengøringshjælp fra Servico er du garanteret de flotteste resultater.

Et rent miljø er vigtigt

At holde en arbejdsplads ren og pæn er ikke kun vigtigt for indtrykket, men også for sundheden blandt dig og dine ansatte. Et rent miljø gør at der er færre, der bliver syge og derved sparer du feriedage. Det booster også moralen, at man har et rent og pænt sted at arbejde. At booke regelmæssig rengøringshjælp er derfor en vigtig faktor i at bekæmpe sygdom og for at skabe glæde og trivsel.

De bedste produkter

Når vi gør rent i din virksomhed, bruger vi naturligvis kun de bedste produkter. Alle vores rengøringsmidler er svanemærkede, hvilket betyder I trygt kan gå på arbejde i et rent og sundt miljø. Der er så mange kemikalier i vores liv og Servico går op i, at nedsætte udsættelsen for kemikalier.

Et professionelt team

Når du bestiller rengøringshjælp fra Servico, så får du et professionelt team sendt ud til dig til at varetage opgaven. Hos Servico har vi mere end 15 års erfaring og det betyder, at vi har professionelle og dygtige medarbejdere, som leverer fyldestgørende og flotte resultater i din virksomhed. Vi går højt op i at have gode relationer til vores kunder, hvilket er derfor vi er et topprofessionelt og anerkendt firma.

Få en snak med os

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvilke ydelser vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Grib telefonen eller gå til tasterne og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.